Om CIRK-L och vår ambition | CIRK-L Workwear

Om CIRK-L

OM OSS

RE-THINKING WORKWEAR

Efter att använt arbetskläder i många år ställde vi oss tre frågor som blev grunden till CIRK-L Workwear:

–  Varför ser alla arbetskläder i princip likadan ut när olika yrkeskategorier bär med sig väsentligt olika verktyg?

–  Varför kasseras allt som oftast hela produkten så fort en del är utsliten eller gått i sönder?

–  Varför finns det inte arbetskläder med smarta funktioner i högsta kvalitet till rimliga priser?

 

Utifrån dessa frågor grundades CIRK-L år 2020 med målsättning att utmana, och i grunden förändra, marknaden för arbetskläder inom bygg och industri. En traditionell och linjär bransch, som stått still alldeles för länge. Fram till nu.

Stora ord kanske? Vill du veta mer kring hur vi tänkt åstadkomma det, samt kanske följa med oss på resan, kan du fortsätta läsa om våra tre koncept som är kärnan i CIRK-L Workwear; Modulära Produkter, Cirkulär Hållbarhet och Premium Värde.

Modular fuction

MODULÄRA PRODUKTER


Efter att ha använt arbetskläder i många år slogs vi av att alla arbetsbyxor mer eller mindre såg likadana ut. Oavsett om de skulle användas av en snickare eller elektriker så var alla fickor i princip identiska, trots att de använder väsentligt olika verktyg.

Vår ambition är att skapa nästa generations arbetskläder där varje hantverkare med våra modulärt uppbyggda arbetskläder kan skapa sin egen lösning, utifrån sina egna behov.

Cirkulär hållbarhet

CIRKULÄR HÅLLBARHET


Efter att själva slitit ut alldeles för många arbetsbyxor och efter att ha upptäckt en “slit-och-släng”-mentalitet gällande arbetskläder så blev det tydligt att fanns ett behov av förändring.

Vår ambition är därför att i en cirkulär affärsmodell skapa ekonomiska incitament, för oss och våra kunder, att välja lösningar som genom resurseffektiva och cirkulära materialflöden både minimerar miljöpåverkan vid produktion och maximerar livslängden för varje ingående komponent.

Premium quality

PREMIUM VÄRDE


Genom att sälja direkt till dig som slutkund tar vi bort onödiga mellanhänder och kan erbjuda dig hållbara produkter av högsta kvalitet till attraktiva priser. Vi erbjuder helt enkelt mer för mindre.

Vidare verkar vi i ett digitalt ekosystem som erbjuder oss nya sätt att hitta och betjäna dig som kund, effektivare och billigare för oss båda, samt för miljön.