Vårt modulära produktkoncept skapar unika lösningar | CIRK-L Workwear

Modular

MODULÄRA PRODUKTER

Vi SKAPAr NÄSTA GENERATIONS ARBETSKLÄDER

Efter att ha använt arbetskläder under många år blev vi övertygade om att det fanns utrymme för ett nytänk inom arbetskläder.  Med lång erfarenhet inom textilbranschen och nya perspektiv på arbetskläder ville vi skapa nya innovativa och unika lösningar. Vi ville skapa lösningar där varje hantverkare kunde anpassa sina arbetskläder efter sina behov och önskemål, istället för att hantverkare ska anpassa sig till arbetskläderna, vilket är realiteten idag.

Resultatet blev ett modulärt produktkoncept som innebar nya möjligheter för att skapa flexibla funktioner, ergonomisk komfort och kvalitet som håller över tid. Det var grunden till vår ambition att skapa nästa generations arbetskläder.

Vidare insåg vi att våra modulära produkter också genererade nya förutsättningar för att skapa ett koncept kring Cirkulär Hållbarhet, vilket är vårt bidrag för att driva omställningen till ett hållbart samhälle.

Flexible function

Flexibel funktion


Vi startade CIRK-L med ambitionen att skapa modulära arbetskläder som ger dig möjligheten att flexibelt skapa dina unika lösningar utifrån dina unika behov.

Du kan enkelt anpassa dina arbetskläder utefter arbetsmiljö och väderförhållande, samt med vårt patenterade ClickSlide system kan du smidigt växla mellan olika fickor och verktygshållare utifrån nästa arbetsuppgift.

Ergonomic function

ERGONOMISK KOMFORT


Vi har utvecklat våra arbetskläder för att möta, och överträffa, även de högsta förväntningarna gällande Ergonomi och Komfort.

Genomgående användning av Cordura tyg med full stretch ger dig flexibilitet och rörelsefrihet utan att kompromissa med slitstyrkan. Samtidigt som en rejäl linning med integrerat bälte och dämpning i ryggslutet ger stabilitet och avlastning när du bär dina verktyg.

Arbetsjacka - detalj ficka och dragkedja
Kvalitet över tid

KVALITET ÖVER TID


I traditionella arbetskläder så är det den svagaste punkten som bestämmer alla komponenters livslängd, eftersom när en komponent går sönder så kasseras allt som oftast hela plagget. Följden blir en kort livslängd på plagget vilket i sin tur medför att det inte är ekonomiskt försvarbart att investera i mer avancerade funktioner eller material av högsta kvalitet.

Med vårt modulära produktkoncept kan vi frikoppla en komponents livslängd från en annan och därigenom optimera varje del var för sig. Det möjliggör att vi kan investera i högsta kvalitet som både ger dig en unik användarupplevelse och säkerställer att varje komponent i sig får en maximal livslängd. Kvalitet lönar sig alltid i längden.