FAQ | CIRK-L Workwear

Här hjälper vi er med svar på vanliga frågor

 

Här har vi har samlat några av de vanligaste frågorna och svaren på dem. Om du inte hittar svaret på din fråga här är du välkommen att kontakta oss på mail [email protected] eller telefon +46(0)10 2522 700.

 

Frågor om Beställning

 

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

När du beställer från CIRK-L betalar du säkert via Klarna, du kan välja att betala med kort (Visa/Mastercard), faktura (30 dagar), delbetalning eller direktbetalning. Som privatperson kan du också välja att betala med Swish.

Som återkommande företagskund kan du även skapa ett konto hos oss och ansöka om fakturabetalning. Efter godkännande kan du välja att betala via en 30 dagars företagsfaktura som skickas direkt från oss, dvs ej via Klarna.

 

Jag har inte fått någon bekräftelse på min beställning?

Säkerställ att mailet inte har hamnat i Skräppost. Om du inte kan hitta det så hör av dig till [email protected] så hjälper vi dig.

 

Vad gäller vid reklamation?

Om du fått hem en vara som visar sig vara defekt eller felaktig vänligen kontakta oss på [email protected]

 

Vad gäller angående Öppet köp och Bytesrätt?

Du har normalt 14 dagars ångerrätt på varor du köpt i nätbutiken, i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara om du inom 14 dagar från att du mottagit varan meddelar oss att du vill utnyttja ångerrätten.

 

Hur funkar CIRK-L’s 100% nöjd-kundgaranti?

Vår 100% nöjd-kundgaranti är väldigt enkel

  1. Gör en beställning och testa våra arbetskläder under en vecka
  2. Om du mot förmodan inte är nöjd gör du en retur och får pengarna tillbaka

Så säkra är vi på att du kommer bli nöjd med våra produkter!

 

Hur gör jag en retur?

Om du önskar göra en retur, kontakta oss vi mail på [email protected] och ange ordernummer så återkommer vi med instruktioner till dig. Vi erbjuder alltid fri frakt och fri retur.

 

Med vänliga hälsningar,
Team CIRK-L