| CIRK-L Workwear

Vi har utvecklat våra arbetskläder för att möta, och överträffa, även de högsta förväntningarna gällande Ergonomi och Komfort.

Genomgående användning av Cordura tyg med full stretch ger dig flexibilitet och rörelsefrihet utan att kompromissa med slitstyrkan. Samtidigt som en rejäl linning med integrerat bälte och dämpning i ryggslutet ger stabilitet och avlastning när du bär dina verktyg.

Små rörelser,
stora skillnader.

Under en arbetetdag utför kroppen hundratals små rörelser. Dessa ska vara så enkla och smidiga som möjligt för att inte slita på kroppen. När man kan flytta och justera fickor efter sina egna behov och vanor kan vi på CIRK-L förbättra arbetsdagen och minska slitaget på kroppen. 

STRETCH & KOMFORT

Arbetsdagen är lång och små irritationsmoment kan påverka kvaliteten på arbetet, humöret och glädjen i hantverket. Som hantverkare spenderar du en stor del av ditt arbetsliv i dina arbetskläder. Självklart ska de vara bekväma att använda. CIRK-Ls arbetskläder är utformade med följsam 4-vägsstretch och väl beräknade sömmar och förstärkningar som gör arbetsdagen mer bekväm och trivsam. 

Förstärkningar
för tunga lyft.

Belastningen på ryggen kan vara hög vid tunga lyft och tung påkopplad utrustning. Genom att höja och förstärka linningen med vaddering som andas skyddar du kroppen från den värsta belastningen och skyddar ryggen.